Wie ben ik

Mijn naam is Véronique Hubers-Derksen. Sinds januari 2017 ben ik praktijkhoudster van Veer voor kind en gezin. Dit is een praktijk voor holistische coaching en integratieve therapie voor kinderen, jongeren en gezinnen. Daarnaast werk ik als freelancer voor Ik Ben Ik Doe waarbij ik pedagogische sportcoaches begeleid als eindverantwoordelijke binnen hun caseload, een adviserende rol heb binnen het MDO en cliënten begeleid.

Ook ben ik werkzaam geweest in het speciaal basis en voortgezet onderwijs en als persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg. Hier heb ik kostbare ervaring opgedaan in het omgaan met diverse uitdagingen, van ernstige verstandelijke beperkingen tot complex gedrag.

Inhoud

“Ieder persoon is uniek en prachtig en verdient het om dit zelf ook zo te voelen.
Je bent goed zoals je bent.”

Hallo, ik ben Charlie!

Ik ben geboren op 02-08-2021 en wordt ingezet als therapiehond. Ik ben een Goldador (kruising tussen een Golden Retriever en Labrador) en help mee in de praktijk als dat helpend is voor jou. Ik vind het heerlijk om met je te spelen en knuffelen. Ik kan je helpen om duidelijk te zeggen wat je wil, je grenzen aan te geven en als je een minder fijne ervaring hebt met honden kan ik je misschien wel een fijne nieuwe ervaring geven. Zie ik je gauw?

Opleidingen en certificaten

Ik ben in het bezit van een BHV licentie. Voor het meest recente overzicht zie mijn LinkedIn.

Opleidingen

 • Post HBO Integratief Kinder- Jongeren- en Gezinstherapeut  
 • Psychosociale basiskennis
 • Toegepaste psychologie met jeugd en ontwikkeling 
 • Post HBO Kindercoach 


Certificaten

 • Intergenerationeel trauma
 • Handelen en samenwerken in de stappen van de meldcode
 • Preverbaal trauma herkennen en erkennen
 • Basiscursus Hondenbegeleider AAI/DOI (Animal Assistend Interventions / Dier Ondersteunde Interventies)
 • Verlies en rouw  
 • Seksualiteit en seksueel misbruik 
 • Angstklachten- en stoornissen  
 • Werken met verbeeldingskracht 
 • Motiverende gespreksvoering 
 • Traumaverwerking EMDR-RDI 
 • Emotieregulatie en ACT 
 • Stress, burn-out en depressie 
 • Mindful Art 
 • Ontwikkelingspsychopathologie 
 • Hechting en systeem 
 • Training Lichaamsgerichte interventies 
 • Gedeeld Verdriet Coach (bevoegd tot het opzetten en begeleiden van lotgenoten groepen voor rouwende kinderen en jongeren) 
 • ACT in de praktijk 
 • Competentie gericht werken 
 • Persoonlijk begeleider in positie 
 • Basiscursus Niet Aangeboren Hersenletsel 
 • JaMaRa Rekencoach 
 • Werken met een meldcode huiselijk geweld 
 • Ondersteunde gebarentaal 

Voel je welkom in mijn praktijk!